Z veliko hvaležnostjo sporočamo, da se je s petkom, 23. 7., uspešno zaključilo prvo od treh poletnih duhovno-počitniških tednov 2021.
V Domu duhovnosti Kančevci je od sobote, 17. 7. 2021 do petka, 23. 7. 2021 zaklad delilo:
– 23 lučk
– 15 sorodnikov/spremljevalcev
– 21 prijateljev (Rosana Klančar, Urška Kralj z otrokoma Tinko in Matjažem, Nina Grajzar, Luka in Nejc Poljanec, Hana Kavčič, Lucija Treven, Klemen Bajd, Jan Smerkolj, Jožica Holer, Aleš in Marinka Čerin, Tone in Metka Lesnik, Gregor Žitko, Dominik Golob, sestra Majda Habjan, sestra Meta Potočnik, Jože Fabčič, Jožica Časar in Katja Jerina).
– voditeljice letovanja: Anica Sečnik, Tadeja Keš, Maruša Horvat, Veronika Grebenc
– duhovni asistent letovanja: br. Stane Bešter
V imenu provincialnega sveta VIL ter preostale ekipe organizatorjev, voditeljev in duhovnih asistentov DPT in predvsem v imenu naših lučk, se iskreno zahvaljujemo usklajeni ekipi, ki je v Kančevcih znova uspela pripraviti doživeto in duhovno bogato letovanje. Zadnja dva dneva smo z njimi uživali tudi mi štirje in lahko povem, da nam je še sedaj toplo pri srcu.

Tudi letos so v goste povabili škofa, Petra Štumpfa, ki je v četrtek daroval sv. mašo. Prosili smo za zdravje gospoda Boštjana Čeha, ki je do predlanskega leta vodil lučkarske sv. maše na letovanjih v Kančevcih. In dan zatem, včeraj, 24. 7., ga je Gospod poklical k sebi. Z veliko hvaležnostjo se ga spominjajmo v molitvi. Naj mu bo dobri Bog obilen plačnik.

Vse dobro vsem.